Kennel van Florensteyns Hof
Welsh Springer Spaniels

Over ons 

Mijn naam is  Yvon van den Hombergh, samen met mijn man John en kinderen Floor en Stijn wonen wij in het kleine dorpje Lomm in Nederlandse Noord-Limburg. Al vanaf dat John en ik samen zijn, hebben we honden.

De interesse in honden nam steeds meer toe en toen onze kinderen groot genoeg waren kreeg ik tijd om mij verder te ontplooien op dit gebied. Ik begon in 2014 aan de opleiding: Ondernemer Asiel Pension Kennel in Barneveld en heb deze opleiding in 2015 met succes afgesloten. 

Toen onze Engelse Cocker Spaniel (Twister) echt een senior werd, zijn wij op zoek gegaan naar een ander ras waarmee wij in de toekomst misschien wel een nestje zouden kunnen fokken. We kwamen uit bij de Welsh Springer Spaniel. We vinden dit een prachtig ras en het karakter past goed bij ons gezin.

Via de WSSC (Welsh Springer Spaniel Club) hebben we contact gezocht met kennel van Berkenstein van Jan en Monique Huis in 't Veld. Vanaf toen waren we verkocht. Monique en Jan hebben met al hun liefde en enthousiasme voor dit ras ervoor gezorgd dat wij helemaal verknocht zijn geraakt aan de Welsh Springer Spaniel. Daarnaast hebben ze ons enorm gesteund om de plannen van onze kennel op te zetten. 

Kennel van Florensteyns Hof

De naam  van de kennel is een combinatie van de namen van onze kinderen Floor en Stijn.

Wij fokken uitsluitend volgens het Basis Reglement Stambomen van de Raad van Beheer en het Verenigingsfokregelement van de Welsh Springer Spaniel  Club, het nest zal in huiselijke kring opgroeien de pups worden gesocialiseerd, gechipt, ontwormt en geënt.